Igényre szabott webáruház számlázással.


Új webáruházad fejlesztése során
rendszerbe integráljuk a legtrendibb funkciókat.
Legyen a webáruházad igazi vevőcsalogató!

Három megrendelői igény, egyben!Dinamikus webáruház számlázással

A funkciógazdag, magyar nyelvű adminisztrációs felületen könnyedén kezelheted, dinamikusan frissítheted termékeid annak érdekében, hogy vásárlóid mindig naprakészek legyenek akcióiddal, árukészleteddel kapcsolatban.

Felhasználóbarát webáruház számlázással

Portékáid értékesítése sosem volt egyszerűbb. Azonnal felviheted és megjelenítheted új termékeid, vásárlóid pedig rögtön megtalálják, amire szükségük van, hogy online megvásárolják azt. A webáruház fejlesztése során elérhetővé válik minden online fizetésekhez szükséges megoldás is, valamint az automata számlázás is.

Garanciális webáruház számlázással

Hosszútávú terméktámogatásban és együttműködésben gondolkozunk minden megrendelőnkkel. Az általunk fejlesztett webáruházakra legalább fél év garanciát vállalunk.
Amit mindig szem előtt tartunk és amiből nem engedünk


Többszáz projekt után bátran kijelenthetjük, hogy rengeteg igénnyel találkoztunk már. Ügyfeleinket viszont egy közös vonás mindenképpen jellemezte: piacuk komoly szereplőjévé kívántak válni. Légy egy induló webáruház leendő tulajdonosa vagy rendelkezz már tapasztalatokkal az online értékesítés területén, mi megfelelő partnereid vagyunk céljaid elérésében.

Vásrálói élmény

Legyen szó új vagy visszatérő vásárlásról, a vevőd mindent egyből megtaláljon és nálad akarjon vásárolni.Mobilbarát megjelenés

Egyre többen vásárolnak útközben okostelefonról. Ezeket a vevőket Te sem szeretnéd bukni, ugye?Modern forráskód

A leggyorsabb működés és a szavatosság érdekében egyaránt a legmodernebb megoldásokat használjuk.Trendi arculat

Legyen letisztult és lényegretörő! A legtöbb visszatérő vevőt azzal szerzed, ha jól felismerhető és szerethető a márkád.

A webáruházaknak is egyszerű a számlázás!


Ha az interneten kereskedsz, vagy szolgáltatást nyújtasz, és megbízható, a fenti funkciókat tartalmazó számlázórendszert keresel, van számodra egy verhetetlen ajánlatunk.

Könnyű csatlakoztatás

Bármilyen internetes kereskedelmi rendszerhez könnyen integrálható, legyen az webáruház, vagy más, egyszeri és időszakos számlázást igénylő rendszer.


Elkülönítheto internetes és hagyományos (offline) számlák

Amennyiben nem csak interneten értékesítesz, könnyen átláthatod, hogy melyik számlát adtad ki üzletedben, és melyeket online ügyfeleidnek.


webáruházpal kapcsolatos tanácsadás

Cégünk munkatársai többszáz webáruházat alakítottak ki különbözo méretű és igényű ügyfeleknek. Tanácsaikkal bátran nekivághatsz a webáruház üzemeltetés rejtelmeinek.


Próbáld Ki Milyen Ingyen Számlázni! webáruház Kapcsolat Csak Havi 990Ft!Kik vagyunk?


Az ország legjobb internetes szakembergárdáját a két évtizedes tapasztalat, a gyermekkorunk óta tartó szoros baráti kapcsolatok, valamint a közös célokért meghozott áldozatos munka kovácsolta.


Félelmet nem ismerve valósítjuk meg ügyfeleink álmait, nincs ami harcra kelhet elkötelezettségünkkel. Többezer projekt után is lelkesen szállunk szembe a web démonaival és kísérjük el megrendelőinket a siker kapujába.Hoványi Dávid

Hoványi Dávid

értékesítés

Villányi Dániel

Villányi Dániel

operatív vezető

Rólunk mondják

Géczi Veronika, Értékesítési vezető, EGAL-TEAM Kft.


Alapos válogatás után döntöttünk az Creditech csapata mellett, amikor honlapunk átalakítására készültünk. A pályáztatás során magabiztos felkészültségükkel, ötleteikkel és javaslataikkal, valamint az ügyfél sokoldalú igényeinek teljes körű figyelembevételével győztek meg bennünket arról, hogy a legmegfelelőbb partnereink lesznek a fejlesztésben. Maximális szakmai teljesítménnyel, pro aktivitással, kiegyensúlyozott és barátságos ügyfélkapcsolattal, valamint kiemelkedő innovatív technikai megoldásokkal támogatják az együttműködésünket és vállalkozásunk fejlődését. A közös munka és a megújult honlap bebizonyította, hogy helyesen döntöttünk, amikor az Creditech csapatát választottuk.Néhány Kiemelt Megbízónk
VISA


T-Mobile

Libresse


Durex


AEGONColgateNeked miben segíthetünk?

Beszélgessünk!


NevedEmail címedTelefonszámod

Mik a céljaid?